MANNAGYÁR - Szörp


Finom üdítőital egy meleg nyári napon, ami – a lekvárokhoz hasonlóan – gyermekkori emlékeket idéz mindannyiunkban. A gyümölcsösség nálunk elsődleges, a szörpjeink összetevőit ugyanazok a finom az alapanyagok jelentik, mint a lekvároknál, de a készítési folyamatban van néhány eltérés. A lekvárokat − a nagymamáinktól, édesanyáinktól ismert módon − hosszú ideig főzzük, kavargatjuk, amíg el nem érjük a megfelelő állagot. A szörpöknél is fontos a tartalmas íz, de itt nem kell olyan sűrűnek lennie a végeredménynek, mert a cél az, hogy némi víz hozzáadásával frissítő italokat készíthessünk. Ebben az esetben is készültek nyírfacukros termékek is, így mindenki örömmel válogathat kézműves szörpjeink között.


Ismerd meg további mannatermékeinket:
Csokoládé
Lekvár
Borkocsonya